Thermage rádiófrekvenciás kezelés

 

Folyamatosan egyre feszesebb bőr

Azért fogod szeretni a thermage kezelést, mert egyszerre kontúrjavító, és bőrfeszesítő, miközben egy rövidebb ebédidő alatt elvégezhető, cserébe a hatása akár 6 hónapon keresztül – nem csak kitart – hanem fokozódik.

A Thermage kezelés tökéletes választás, ha feszesebb, fiatalosabb arcbőrt szeretnél úgy, hogy a kezelés után azonnal látszódjon a hatása, de egyben legyen hosszú távú is.

A kezelés teljesen fájdalommentes, inkább kellemes: azon alapul, hogy rádió frekvencia segítségével elérjük a bőröd azon részét, ahol a kollagén termelődik, és fokozott munkára fogjuk.

A gyors kollagéntermelés és kollagénlöket azonnal meglátszik az arcbőrödön, és a hatása még ½ éven át folyamatosan tart. Ha letelt a hat hónap, akkor éri el a kezelés a hatását, mely egyébként évekig látszik.

A kezelés hatékony lehet az egész arcodon (pl. homlok, szemhéjak), és a nyakadon a dekoltázsodon, a hasadon és a kezeden is, de akár bevethetjük a makacs narancsbőr ellen is.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

 

THERMAGE RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉSEK

Arc

12 000 Ft/alkalom

Szemek környéke

5 000 Ft/alkalom

Nyak

8 000 Ft/alkalom

Dekoltázs

8 000 Ft/alkalom

Arc+nyak+dekoltázs

20 000 Ft/alkalom

Felkar

8 000 Ft/alkalom

Könyökök

5 000 Ft/alkalom

Térdek

6 000 Ft/alkalom

Teljes testkezelés

20 000 Ft/óra