Rádiófrekvenciás Zsírbontás

 

Zsírleszívás tű nélkül

A rádiófrekvenciás zsírbontást úgy képzeld el, hogy ez nem más, mint egy tű nélküli zsír leszívás. Ha azt szeretnéd, hogy hihetetlen gyorsan, és látványosan olvadjanak le rólad a kilók, akkor ezt a kezelést érdemes választanod.

A zsírbontás úgy működik, hogy felmelegítjük a bőrödet 40-42 fokra. Érezni fogod, ahogy süt, mert meleg lesz, de természetesen nem fog fájni! Ez azért szuper, mert ilyen hőmérsékleten a zsírsejtjeid egyszerűen szétesnek. Tényleg, apró darabokra.

 

Ha ezt a fajta kezelést választod, akkor azt veszed majd észre, hogy minden kezelés után centikkel csökken a kezelt felületed tér, vagy körfogata, ez nagyon látványos, és örömteli. A rádiófrekvenciás zsírbontás egyébként igaz cellulitgyilkos, ezért kifejezetten ajánljuk ha tökéletes narancsbőr mentes combokra vagy popsira vágysz.

A kezelés alatt semmit nem kell tenned, nem lesz fájdalmas (maximum melegséget érzel) utána viszont segítened kell a zsírsejtek távozását azzal, hogy a lehető legtöbb vizet fogyasztod el.

A kezelés segíti a fogyásodat, javítja az anyagcserédet, formálja az alakodat, kiváló cellulitkezelésre, és megelőzésre, illetve kijavítja a nyúlásból, szakadásból eredő bőrhibákat is. Kérj időpontot és érd el velünk az álomalakodat, szeretettel várunk.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

TRIPOLÁRIS, RÁDIÓFREKVENCIÁS ILL. KAVITÁCIÓS KEZELÉSEK

 

30+20 perc nyirokmasszázs (kivezetés) 8 500Ft/alkalom (50perc)

 

40+20 perc nyirokmasszázs (kivezetés) 11 000Ft/alkalom (60perc)

TRIPOLÁRIS, RÁDIÓFREKVENCIÁS ILL. KAVITÁCIÓS BÉRLETEK

50perc/kezelés esetén

6 alkalmas bérlet 48 000Ft

 

10 alkalmas bérlet 80 000Ft

60perc/kezelés esetén

6 alkalmas bérlet 60 000Ft

 

10 alkalmas bérlet 100 000Ft