Oktatás

 

 

Hogy miért is válaszd a Medical Oktatást?

A Medical Szépség és Testszobrászat Kft, mint oktatási intézmény (nyilvántartási szám: B/2021/001481 tanfolyamai ma Magyarországon egyedülálló módon, felnőttképzési programszakértő bevonásával készült képzési programokon alapulnak.

Elsődleges célunk az elméleti és gyakorlati tudás átadása mellett, egy magasabb szintű, hiteles, professzionális és színvonalas képzési rendszerben való oktatás, mely minőséget és megbízhatóságot garantál!

Képzéseinket a Pest megyei Kormányhivatal, mint felnőttképzési hatóság engedélyezte. Kiváló lehetőségeket nyújtó képesítést szerezhettek nálunk, melyet rajtunk kívül máshol és mástól NEM kaphattok meg! Magyarországon egyedül mi rendelkezünk mindazokkal az engedélyekkel és jogosultságokkal, hogy 16 féle elektrokozmetikai kezelést ( LED terápia, HIFU Ultrahangos arclifting, IPL és E-light, SHR villanófényes kezelések, Ultrahangos kavitáció, Kriolipolízis (zsírfagyasztás), Lipolézeres kezelések, Gépi nyirokmasszázs kezelés, Elektromos izomstimuláció, Thermage kezelések, Tű nélküli Mezoterápia, Mikroáramos Arcfeszesítés, ND Yag. Lézeres tetoválás eltávolítás és körömgomba kezelés, Rádiófrekvenciás kezelések, Fototerápiás karcsúsító kezelés, Perfect Body 4 in1-velashape technológia kezelés) Manikűr-Műköröm készítési , Pedikűrös és Szempilla építő képzéseket tarthassunk és a sikeres vizsgát követően hivatalos tanúsítványt (oklevelet) adhassunk ki számotokra. A nálunk megszerzett tudással mind belföldön, mind külföldön versenyképes, jól jövedelmező munkát tudtok vállalni, ha szeretnéd ,hogy vállakozásod biztos elméleti alapokra épüljön, ebben is segítünk SZALONVEZETŐI TANFOLYAMUNK keretében mindent elsajátíthatsz ami szükséges hogy versenyképes és sikeres légy!!! A tanfolyamok elvégzése és sikeres vizsga után nyilvántartási számmal ellátott hiteles tanúsítványt és oklevelet állítunk ki, ( oklevelet, igény esetén idegen nyelven is!), mely munkavállalásra, vagy akár önálló vállalkozásra is alkalmas.

Ellentétben a máshol található elektrokozmetikai tanfolyamokkal, nálunk akár 29 féle tanfolyam közül is választhatsz, sőt esetenként egy tanfolyam keretében akár több technológiát is elsajátíthatsz, de ami talán az elméleti oktatásnál is fontosabb (persze a biztos elméleti alapok mindig a legfontosabbak!!!) az a gyakorlat a gépek kezelése, helyes mozgatása, paraméterek pontos beállítása....stb, melyhez EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON  akár több napos gyakorlati lehetőséget is biztosítunk (elektrokozmetikai tanfolyamok esetében) megbeszélés és igény szerint!!!

Hiszen gyakorlat teszi a MESTERT, tehát ha a tanfolyam elvégzése és sikeres vizsga után az elméleti tudásod birtokában szeretnél nagyobb gyakorlattal neki indulni saját vállalkozásodnak, vagy csak elhelyezkednél egy szalonban, biztosabb kezekkel és több gyakorlattal teheted, ha élsz a lehetőséggel és nálunk gyakorolsz!

Az élőmodellen történő gyakorlás elengedhetetlen, a technológiák használatának tökéletes elsajátításához.

Szeretettel várunk Mindenkit tanfolyamainkon, hiszen ebben a szakmában ma már nem csak a nők állják meg a helyüket, hanem a férfiak is!

 

 

Tanfolyamaink árai technológiánként eltérőek, melyeket a lenti táblázatban találsz.

 

Két különböző tematikájú oktatási módszer közül is választhatsz:

 

EGYÉNI OKTATÁS:

 - Minden ember más módszerrel, ütemben tanul! Ha TE jobban tudsz figyelni, esetleg több kérdésed van egy-egy témakörrel kapcsolatban, részletesebben szeretnéd meghallgatni az adott tananyagot, kérdezni és bővebb válaszokat kapni, illetve az elméleti oktatás végén egy egész kezelést egyedül (oktatóval) gyakorolni akkor válaszd EGYÉNI oktatásunkat, ha az általunk megjelölt időpontok nem megfelelőek számodra természetesen rugalmasak vagyunk és igényeidnek megfelelő dátumot választhatsz ebben az esetben a figyelmet csak RÁD és vizsgád maximális sikerességére fordítjuk, melynek elvégzése és sikeres vizsga után tanúsítványt és EMELTSZINTŰ oklevelet kapsz!

CSOPORTOS OKTATÁS:

 - Vannak akik szeretik a társaságot, több szem többet lát elvén is működhetne ez az oktatási forma, hiszen minél többen látunk, hallunk valamit annál több kérdés merülhet fel különböző szemszögekből és már az oktatás alatt is választ kaphatunk olyan kérdésekre, melyek részünkről nem vetődnének fel, de a jövőbeni kezelések és munkánk során találkozhatunk majd vele! Ha szeretsz csapatban tanulni, mindamellett, hogy ez esetben az egy főre jutó figyelem kevesebb és az elméleti oktatás végén egy kezelést közösen végzünk el akkor válaszd CSOPORTOS oktatásunkat , melynek elvégzése és sikeres vizsga után tanúsítványt és oklevelet kapsz!

Kedves Jelentkező!

Tanfolyamaink nem akkreditált kozmetikus tanfolyamok, nem adnak kozmetikus szakképesítést!!!

Államilag elismert, bejegyett tanfolyamok lévén tanúsítványt és oklevelet KIZÁRÓLAG sikeres vizsgát követően áll módunkban kiállítani!!!

 

 

 

FIGYELEM!

A tanfolyamok bármilyen időpontban, akár hétköznap és akár hétvégén is, sőt akár a kiírtnál gyakrabban is lehetnek, igénytől függően, ezért érdemes érdeklődni a 0630/314-8338-as telefonszámon munkaidőben. A tanfolyamra jelentkezéshez 10.000Ft előleg befizetése szükséges akár személyesen irodánkban az oktatás előtt min. 1 héttel, vagy utalással a Budapest Bank 10101016-67923300-01-005008 bankszámlaszámra.

Egyéni tanfolyam esetén TE választhatod ki a számodra legmegfelelőbb időpontot.

 

Időpontok: Igénytől függően, akár hétköznap vagy hétvégén is!!!

Tanfolyamaink helyszíne: 1077. Budapest, Rózsa utca 15. Medical Szépség és Testszobrászat

 

A tanfolyam ára tartalmazza:

 - Elméleti oktatás

 - Részletes és alapos tankönyv

 - Gyakorlati oktatás a választott technológiának megfelelő készülékkel, anyagokkal

 - Vizsga

 - Névre szóló tanusítvány és oklevél (az oklevél igény esetén angol, vagy német nyelven is kérhető)

 - Kezelési mellékletek

 - Oktatás időtartama alatt frissítő ital

 - A gyakorlati oktatás idejére az eszközöket és anyagokat biztosítjuk számodra

 

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődő HÖLGYET és URAT tanfolyamainkra!

Végül összegezzük miért is a MEDICAL OKTATÁS a legjobb választás számodra!

 

- választhatsz 29 féle oktatásunk közül

- több megjelölt választható időpont

- akár egyéni, személyre szabott oktatási időpontot is választhatsz, amennyiben a megjelölt időpontok nem felelnek meg időbeosztásodnak

- KIZÁRÓLAG CSAK nálunk:

várunk HÉTVÉGI oktatásokkal, ezért akár szombati vagy vasárnapi időpontot is választhatsz!!!

- egyéni oktatásainkon egyedül veszel részt ezért a figyelem csak rád irányul

- egy tanfolyam keretében a kár 3-4 technológiát is elsajátíthatsz

- részletes oktató füzetet kapsz a könnyebb tanulás érdekében mellékletekkel, melyeket a későbbiekben felhasználhatsz majd munkád során

- EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON akár több napos gyakorlati lehetőséget is biztosítunk (elektrokozmetikai tanfolyamok esetén) megbeszélés és igény szerint

- profi gépekkel, berendezésekkel, anyagokkal gyakorolhatsz és hozzáértő oktatóinktól tanulhatsz elméletet és gyakorlatot egyaránt

- minden tanfolyam elvégzése és sikeres vizsga után tanúsítványt és OKLEVELET kapsz!

Hatályos szabályozások

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztatása szerint, elektrokozmetikai tevékenységek gazdasági célú végzéséhez kozmetikusi végzettség szükséges,  a Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztály állásfoglalása alapján 2017. július 7 óta.
Ezért a a tanfolyamaink megkezdéséhez javasolt, de nem feltétel:
- kozmetikus,
- egészségügyi asszisztens
- orvos,
- ápoló,
- vagy hasonló anatómiai tudást feltételező végzettség.
Aki nem Magyarországon belülről jelentkezik, az adott ország jogszabályi követelményének megfelelő végzettség szükséges.

 

A végzettséget nincs jogosultságunk ellenőrizni, így a jelentkező kizárólagos felelőssége, hogy a kezeléseket, csak a megfelelő szakképesítés megléte mellett végezze.

 

OKLEVÉL / TANUSíTVÁNY

A tanusítvány és oklevél, melyet csak sikeres vizsga után kaphatsz, elengedhetetlen a gépek, eszközök és anyagok eredményes használatához.

Oktatásaink segítségével biztos elméleti és gyakorlati tudással kezdheted el alkalmazni az elsajátított technikákat, kezeléseket!

 

Figyelem! Tanfolyamaink nem akkreditált kozmetikus tanfolyamok, nem adnak kozmetikus szakképesítést, illetve OKJ bizonyítványt!!!