Mikroáramos Face Lifting

 

Műtét nélkül fiatalabb arc

Akkor van szükséged a mikroáramos arcliftingre, ha szeretnéd, hogy a mostaninál sokkal feszesebb legyen az arcbőröd, és (valóban) jelentős, látványos eredményekre vágysz. (Ez a kezelés nem csak akkor való neked, ha „nagyobb” a probléma, hanem akkor is ha megelőzni szeretnéd az arcbőröd megereszkedését)

Nem kertelünk: a kezelés az arcodat fogja ujjá varázsolni, fájdalommentesen egy elektrostimulációs eljárással. A gép segíteni fog az arckontúr újraformálásában, mert összehúzza a távoli, vagy mélyebb pórusokat és az ereket. Akár a szemöldök megemelésére, a nyak és toka izmainak edzésére, formálására is alkalmas, emellett.

 

 

Nem kell tenned semmit, az egész kezelés relaxálva történik, fekszel, mi pedig csodássá varázsoljuk az arcbőrödet., de hatékony megoldás a szem környéki ráncok, és a mély karikák ellen is, és csökkenti a püffedést is. (A kezelést minden esetben megelőzi egy arctisztítás is)

A jó hír az, hogy az első alkalom után már jelentős javulást látsz majd. Ez tényleg egy csodagép, és csodakezelés akkor, ha az arcbőröd idősödő, öregedő.

Kattints, szeretettel várunk egy ingyenes konzultáción.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

MIKROÁRAMOS FACE LIFTING

+ PEELING (arctisztítás, radírozás, tonizálás és ápoló-hidratáló pakolások) 

 

40-50 perc 13 000Ft/alkalom

MIKROÁRAMOS FACE LIFTING BÉRLETEK

 

4 alkalom 45 000Ft

 

8 alkalom 90 000Ft