Lipolézer kezelések

 

Lipolézer: az álomalakodért

 

A lipolézeres kezelés pontosan onnan tünteti el a felesleges hurkácskákat, ahonnan a legnehezebb: a hasadról, a derekadról, a csípődről, combodról, és a karjaidról. De nem csak ezért fogod szeretni, hanem azért is, mert miközben végzi a dolgát, te pihenhetsz, relaxálhatsz, sem fájdalmat nem érzel, sem mozognod nem kell. A kezelés alatt végig kényelmesen fekszel majd.

 

De nem is ez a legjobb benne, hanem az, hogy akár egyetlen kezelés is látványos eredményeket hozhat, ezért mi „turbó” kezelésnek is hívjuk: ha azonnali, látványos eredményre van szükséged, a lipolézer a megoldás. (Tényleg szinte olyan, mint egy plasztikai sebészet)

A hatása egyszerű: alacsony szintű lézerfényt használunk a zsírbontáshoz. A fény behatol a bőrödön keresztül a zsírszövetbe, ott megnyit apró pólusokat, amin keresztül a sejttérbe kerül a zsír, ami aztán kiürül, miközben a zsírsejt térfogata csökkent: tehát fogysz, és egyre jobb lesz az alakod.

Fontos: a kezelés egyetlen „hátránya”, hogy lesznek szabályok. Például az, hogy napi 3 liter vizet kell innod, nem ihatsz alkoholt, és néhány hasonló, könnyen betartható teendő. Gyere és érd el az álomalakodat minél hamarabb. Várunk szeretettel!

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

LIPOLÉZER KEZELÉS

 

30+20perc nyirokmasszázs 7.000Ft/alkalom

 

40+30perc nyirokmasszázs 9.000Ft/alkalom

LIPOLÉZER KEZELÉS BÉRLETEK

50 perc/kezelés esetén

6 alkalmas bérlet 39.000Ft

 

10 alkalmas bérlet 63.000Ft

70 perc/kezelés esetén

6 alkalmas bérlet 50.000Ft

 

10 alkalmas bérlet 80.000Ft