Ultrahangos kavitációs kezelések

Egyszerűen kinyírjuk a zsírt

A legfontosabb mondattal kezdjük, amit hallani akartál: az ultrahangos kavitációs zsírbontás segítségével akár 2-3 centiméternyi zsírtól is megszabadítunk téged, egyetlen kezelés alatt. Egészen egyszerűen kinyírjuk a zsírsejteket.

A kavitációs zsírbontás akkor hasznos, ha a különösen nehezen fogyasztható területeken (a hasadról, a karodról, a belső combodról) szeretnél szinte relaxálva (a kezelés közben csak feküdnöd kell, miközben mi egy géppel masszírozó mozdulatokkal egyszerűen lebontjuk rólad a zsírt) fogyni.

A kezelés teljesen fájdalommentes, az egyetlen amit kérni fogunk tőled cserébe, hogy a kezelés követő pár napon belül semmiképpen ne egyél cukrot, és szénhidrátot, illetve emeld a napi folyadékbeviteledet legalább 3-4 literre, mert a lebontott zsírsejtek természetes úton az anyagcserével távoznak belőled.

Ha gyors és hatékony zsírbontást szeretnél akkor a kavitációs kezelés neked is megoldást jelenthet. Szeretettel várunk, és mindent megteszünk azért, hogy mihamarabb elérd az álomalakodat.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

TRIPOLÁRIS, RÁDIÓFREKVENCIÁS ILL. KAVITÁCIÓS KEZELÉSEK

 

30+20 perc nyirokmasszázs (kivezetés) 8.500Ft/alkalom (50perc)

 

40+20 perc nyirokmasszázs (kivezetés) 11.000Ft/alkalom (60perc)

TRIPOLÁRIS, RÁDIÓFREKVENCIÁS ILL. KAVITÁCIÓS BÉRLETEK

50perc/kezelés esetén

6 alkalmas bérlet 48.000Ft

 

10 alkalmas bérlet 80.000Ft

60perc/kezelés esetén

6 alkalmas bérlet 60.000Ft

 

10 alkalmas bérlet 100.000Ft