Fülakupunktúra-hormonkezelés-reflexológia

MINDEN HÉTEN HÉTFŐN 8-20 ÓRÁIG

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES 0630/314-8338

Szalonunkban mgtalálható szolgáltatások többek között a reflexológia, fülakupunktúra és a hormonterápia.

Hiszünk a természet erejében, hogy a szervezetünk harmonikus működéséhez hozzájárulhatunk természetes anyagok használatával és az egészséges életmód betartásával.

Az állapotfelmérés MeriDim meridián-diagnosztikai eszközzel történik. Ami nem más mint a szervezet energetikai feltérképezése.

A test 12 fő meridiánjának állapotát ábrázolja grafikonok segítségével, melyből egyenesen lehet következtetni az esetleges szervi diszfunkciókra. A műszer nem kezel, csupán segítséget jelent egy komplex terápia felállításában.

Mivel a szervezetben minden-mindennel összefügg, a szervek kölcsönhatásban vannak, így hatnak egymás működésére, ami komoly egészségügyi problémák forrása lehet.

Ezen gondok kiküszöbölésében segít egyrészt a fülakupunktúra, amely harmonizálja a szervek közti energiaáramlást, nem mellesleg nyugtatja az idegrendszert. A terápia abból áll, hogy a megfelelő pontokat stimulálva hatást gyakorlunk a perifériák zavarára, ezzel előidézve a pozitív változást. A hagyományos kínai orvoslás szerint, azért hatékony ez a módszer, mert a fülkagylót a fő energiacsatornák találkozási helyének tekintik. Ennek a kezelésnek relatív ellenjavallata nincs.

Fontos részét képezi még munkánknak a hormonterápia. Az agyunk irányítja a gondolatainkat és cselekedetinket, de a szervezetünket a hormonok vezérlik. A hormonok kémiai üzenetközvetítő molekulák, amelyek vér útján szállítják az információt a sejtek felé. Ha a különböző hormonok nem jutnak el a célállomásra, akkor komoly problémák alakulnak ki.

Ezekkel a hormonális problémákkal, valamint ezek kialakulásának a hátterével foglalkozunk.

Mint például:

-súlyprobléma

-nőgyógyászati gondok / mióma, endometriózis, PCOS,

-pajzsmirigy rendellenes működése

-mellékvese fáradtság

-inzulinrezisztencia ,diabetes

Megtanítjuk a hozzánk érkező embereket az egészséges életmódra, valamint a helyes táplálkozási szokások betartására, minden kedves vendégnek étrendet is adunk!

FÜLAKUPUNKTÚRA-HORMONKEZELÉS-REFLEXOLÓGIA

Állapotfelmérés

(szóbeli és gépi állapotfelmérés)

15 000 FT / alkalom

5 ALKALMAS BÉRLET

40 000 FT / 5 ALKALOM

Az akupunkta, reflexológia és hormonkezelésekhez minden esetben időpontegyeztetés szükséges (0630/314-8338), időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!