Eye skin care (szem körüli ráncok, táskák ellen) kezelés

 

Felejtsd el a szemkörnyéki ráncokat

Képzeld el azt, hogy holnap reggel belenézel a tükörbe, és eltűntek, vagy majdnem eltűntek a szemed alatti, és a szemkörnyéki ráncaid. Mit gondolsz, tetszene?

Az eye skin care éppen ebben segít neked. Ez egy – minden szempontból – szuper kezelés, hiszen már egyetlen alkalom után látványos a javulás, a kezelés közben, és utána sem okozunk neked fájdalmat, viszont a hatása hosszú távú.

Ahhoz, hogy eltűnjenek a kedves, de nemkívánatos, és makacs ráncocskáid, a géppel serkentjük a kollagén termelést, ez javítja a szemkörnyéki területek rugalmasságát, és gyakorlatilag belülről töltjük fel a szemkörnyékedet élettel.

A gép olyan minta a Photoshop: nem csak a kis szarkalábaknak fogsz búcsút inteni, hanem a szemed alatti sötét karikáknak is.

Kattints, és gyere el hozzánk egy ingyenes konzultációra, ahol elmondjuk a részleteket, és komplett kezelési tervet találunk ki neked.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

EYE SKIN CARE (szembőr ápoló) KEZELÉS

 

 

Hölgyeknek

 20 perc 8 000Ft/alkalom

Uraknak

25 perc 8 000Ft/alkalom