Arckezelések rádiófrekvenciával

 

Mintha 10 évvel ezelőtti önmagad lennél

Ha azt szeretnéd megtudni, hogy a kezelés hatása mi, elmondjuk: ez az arckezelés kisimítja a mimikai, és az erősebb ráncokat is. Szinte azonnal megszünteti a petyhüdtséget, javítja a bőr állagát, feszesebbé és rugalmasabbá varázsolja az arcodat.

Olyan hatékony a kezelés, hogy sokan azt gondolják majd, injekciós arcfeltöltésen, vagy valamilyen botox kezelésen voltál, pedig nem. Semmiféle vágó, vagy szúróeszközzel nem érünk az arcodhoz, éppen ezért ez a kezelésünk (sem) fáj, sőt, inkább kellemes. És évekkel tűnsz majd fiatalabbnak utána.

Ami még szuper hír: a kezelés hatása azonnal látszik, egyetlen napot sem kell várnod a megdöbbentően csodás eredményre. (Különösen ajánljuk ezt a kezelés neked, ha elmúltál 40 éves, mert akkor extrém látványos a hatása)

Kattints, és legyél fiatalabb. Szeretettel várunk egy rádiófrekvenciás arckezelés terápiára, hogy újra csodaszép, fiatalos arcbőröd lehessen.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

 RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCKEZELÉS

(GIGI VAGY SOLANIE FESZESíTŐ - RÁNCTALANíTÓ, SZÉRUMOKKAL)

45-50 perc

  40.000Ft / 3 alkalom