Alpha gépi masszázs

 

Fogyás relaxálva

Képzeld el, hogy egy gépben fekszel. Meleg van, de a nem izzadsz, mert a fejed kilóg a gépből. Relaxálsz. Élvezed, ahogy vibrál a vibrációs ágy, és tudod, hogy éppen most szabadulsz meg a felesleges kilóidtól, a narancsbőrödtől, és kívánatosan feszes, csodás bőröd lesz.... (Igen, a popsidnál is)

Az Alpha gépi masszázskezelés közben nem csak kívül, hanem belül is megtisztulsz, mert nem csak a bőrödet fiatalítjuk, hanem méregtelenítő hatása is van a kezelésnek.  Amikor pedig azt hiszed, hogy nem lehet fokozni a hatást, megtesszük: az Alpha gépünkben előfordulhat, hogy elalszol, hiszen a gépünk stresszoldó, pihentető hatású. Miért ne tennéd meg?

Ami fontos: a kezelés előtt zsírégető krémmel krémezzük be a testedet, ezért arra kérünk, hogy hozz magaddal (lehetőleg vacak) váltás fehérneműt, mert az amelyiket a kezelés alatt viselsz átázik, krémes lesz, ezért le kell majd cserélned.

Gyere el az Alpha gépi masszázs kezelésre, és fogyj, feszesíts, relaxálva.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

ALPHA GÉPI MASSZÁZS KEZELÉS

Testtekercseléssel+zsírégető krémmel

45+15 perc 10 000 Ft/alkalom

ALPHA GÉPI MASSZÁZS BÉRLETEK

Testtekercseléssel+zsírégető krémmel

 

5 alkalom 45 000 Ft

10 alkalom 85 000 Ft