3 IN 1 Alakformáló kezelés

 

Fogyj, feszesedj, és eddz egyszerre

A 3 az 1-ben alakformáló kezelésünk a lehető legjobb választásod, ha gyorsan, elképesztően hatékonyan, szinte relaxálva szeretnél fogyni, feszesedni. A 3:1-ben alakformáló kezeléssel egyszerre bontjuk atomjaira a rajtad levő felesleges zsírt (és ezzel akár centiméterekkel is csökkentjük a legproblémásabb területeket is) bevetjük a hullámmasszázs terápiánkat (a hullámmasszázs terápia egy relaxáló, kellemes kezelés. Szinte teljesen megtisztítja az ereidből a zsírt, tornáztatja az érfalaidat, és fokozza a vérkeringésedet. Egyszerre masszíroz, méregtelenít, és pihentet). Ha ez még nem lenne elég, bevetjük az alacsony frekvenciás izomstimulációt is (ilyenkor úgy tornáznak az izmaid, hogy neked meg sem kell mozdulnod).

 

Nincs ennél jobb, látványosabb, és összetettebb kezelésünk, ha egyszerre szeretnél alakot formálni, és izmosodni is. Kattints most, gyere el egy ingyenes állapotfelmérésre, és érd el a csodaalakodat minél hamarabb.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

3 IN 1 ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK

(hullámmasszázs, infra és elektromos izomstimuláció)

 

30 perc 9 000Ft/alkalom

 

60 perc 12 000Ft/alkalom

3 IN 1 ALAKFORMÁLÓ BÉRLETEK

30perc/kezelés esetén

5 alkalmas bérlet 40 000Ft

 

10 alkalmas bérlet 75 000Ft

60perc/kezelés esetén

5 alkalmas bérlet 55 000Ft

 

10 alkalmas bérlet 105 000Ft