Thermage rádiófrekvenciás kezelés

Bőrfeszesítés műtét nélkül!!!

Ez a kezelésünk is teljes mértékben noninvasív esztétikai beavatkozás. Nincs szike, nincs injekció és nincs műtét utáni komplikáció illetve felépülési idő sem, tehát a mindössze egy ebédidőnyi kezelés elvégzése után a páciens folytathatja mindennapi megszokott életvitelét.

A THERMAGE kezelés egy egyszeri beavatkozás, mely feszesíti, javítja a bőr túnusát és a kezelést követő hat hónapon keresztűl folyamatosan javul a bőr állapota. A hatodik hónap végére pedig teljesen kisímul a kezelt terület, mely a páciens életvitelétől függően 3-5 évig megmarad! Minden bőrtípusnál alkalmazható évszaktól függetlenül akár nyáron is (más hasonló kezelésekkel ellentétben).

Kezelhető területek:

egész arc, nyak, homlok, szemhéj, kéz, felkar, dekoltázs, has, fenék, comb (narancsbőr kezelésére) valamint a térd megnyúlt bőrének feszesítésére is. 

Különösen ajánlott még olyan kismamáknak akiknél a bőr nem húzodott vissza rendesen terhesség után bőrfeszesítésre, illetve a terhességi csíkok (striák) is nagy hatékonysággal kezelhetőek.

A THERMAGE kezelés mára a világ elsőszámú műtét nélküli bőrfeszesítő és kontúrjavító eljárása!

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

 

 

THERMAGE RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉSEK

Arc

12 000 Ft/alkalom

Szemek környéke

5 000 Ft/alkalom

Nyak

8 000 Ft/alkalom

Dekoltázs

8 000 Ft/alkalom

Arc+nyak+dekoltázs

20 000 Ft/alkalom

Felkar

8 000 Ft/alkalom

Könyökök

5 000 Ft/alkalom

Térdek

6 000 Ft/alkalom

Teljes testkezelés

20 000 Ft/óra