Safe Laser (lágylézer) kezelés

Egyenletes és egészséges bőrfelszín!!!

 

A lágylézer hatásai között szerepel a gyors sebgyógyulás a sebek szélein látható tömörödés, húzási erő gyorsabb ütemben zajlik le. Így lerövidült idejű, eredményesebb sebgyógyulás érhető el.

A kollagén rostok regenerációja a lágylézer segítségével a rostok megvastagodásához vezet, amely a felületes ráncokra eredményesen hat és a bőrfelszín egyenletesebb és egészségesebbé válik.

Ami viszont a kozmetikai szempontból talán a legfontosabb az az aknekezelés. Tudjuk, hogy a vendég számára a legfontosabb a látvány. Például egy tisztítás során a traumált, adjusztált területek gyulladáscsökkentése nagyon fontos, ami egy kozmetikus számára szakmai szempontból igen nagy kihívás. Ezt hivatott segíteni a lágylézer.A soft-lézer más lézerekhez képest rendkívül kis energiával (5-50 mW) dolgozik, így a kezelt szövetekben nem nő a hőmérséklet sem felmelegedést, sem roncsolást nem idéz elő a szövetekben, nem keletkezik látható elváltozás, illetve a kezelés teljes mértékben fájdalommentes.

 

 

A lágylézer a következő területeken alkalmazható:

kozmetikai bőrfiatalítás,sebgyógyulás serkentése,gyulladások csökkentése,fájdalomcsillapítás,ránckezelés,akné kezelés,pattanások-bőrgyulladás,rozacea,visszatérő herpesz,cellulit kezelés

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

 

SAFE LASER (lágylézer) KEZELÉS

 

5 000 Ft/alkalom