3G HIFU kezelések

 

A 3G HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés sikeressége abban rejlik, hogy az eddigi szépségiparban található non-invazív technológiákkal szemben sokkal hamarabb és sokkal mélyebben, 3 rétegben nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra. A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül. 

Magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmaz rendkívül sűrű lövéssort kibocsátva (11 sor azaz 275 pontot) , és egyszerre több folyamatot indít el a bőrben:

- beindítja a kollagén újramodellezését, azaz csökkenti a ráncokat

- beindítja az elasztin-termelést, tömörebb, feszesebb bőrt eredményez

- erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását

 - eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot

- eltünteti a felesleges zsírszövetet, azaz csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt

A nagy energiájú fókuszált ultrahanghullámok a bőrszövetbe hatolva 60-75°C-ra felmelegítik a bőr kollagént tartalmazó rétegének sejtjeit. A 3G HIFU kezelés előnye, hogy non-invazív eljárás, azaz a szervezet mindenféle külső, idegen anyag bejuttatása és hegek nélkül önmagától tölti újra és feszesíti, a teljes kollagénállományát újratermeli  a bőr alátámasztása áll helyre, nem pedig felszíni kezelésről van szó. 

A  11 SOROS 3G HIFU KEZELÉS ELŐNYEI: 

Nem korlátozza a mindennapi tevékenységet.

Az arcbőr ugyanúgy sminkelhető.

A kezelési idő jelentősen rövedebb, mint az egy soros HIFU esetében (a kezelőfejet nem kell annyiszor áthelyezni a kezelés során, mivel a gép automatikusan egymás mellé helyez 11 sort).

Szinte teljesen fájdalommentes.

Tökéletesen biztonságos!

Nincs mellékhatása!

2-3 hét múlva érezhető a kezelés jótékony hatása, az eredmény ekkor már jól látható.

Hatása környezeti és biológiai tényezőktől függően akár 3 évig is eltarthat.

Nincs szükség sebészeti beavatkozásra a bőrfeszesítéshez.

Az ultrahang hullámai sokkal mélyebbre hatolnak be a szövetekbe, mint a lézer vagy rádiófrekvencia, illetve pontosabban hevíti fel a megcélzott szöveteket.

Bőrtípustól, kortól függetlenül használható (érzékeny, világosabb és sötétebb bőrű egyének kezelésére egyaránt alkalmas).

Maximális lövésszám

Az ultrahang hullámai fókuszáltan 7 különböző mélységben érik a bőrt: 1,5 mm, 3mm és 4,5 mm, (arckezelések esetében) 6mm, 8mm, 10mm, 13mm (testkezeléseknél) 

A gép szabályozza a megfelelő lövéstávolságokat, így nagyon precíz (11 sor automatikusan egymás mellé helyezésével)

 

TÖKÉLETES MEGOLDÁST NYÚJT ALAKFORMÁLÁSRA, FESZESÍTÉSRE, CELLULIT KEZELÉSRE

Szinte azonnal és tartósan semmisíti meg a zsírsejteket, és ezzel egy időben nagymértékben feszesíti is a bőrt, kötőszövetet. A 3G Hifu lokális zsírlerakódások kezelésére, és a körfogat csökkentésére szolgál, olyan bajos területeken, mint a toka, has, csípő, derék, kar valamint a külső és belső combok, valamint a kézfej illetve, a felkar bőrének feszesítésére is tökéletes megoldást nyújt!!!

A kezelés nem a zsírdepók átmeneti csökkenésével éri el a hatását, hanem a zsírsejtek roncsolásával, lebontásával, ennek köszönhetően a kezelés hatása tartós és látványos. A folyamat során 4,5 - 6 - 8 - 10 - 13 mm-es mélységeket alkalmazunk a kezelt testfelülettől függően.

A 3G HIFU kezelésnek köszönhetően jelentős javulás érhető el arcon, nyakon,a dekoltázs területén, illetve különböző testtájakon is tökéletes megoldást nyújt az alakformálás, feszesítés terén.  Kezelésünk 1-1,5 óráig tart, (a kezelt terület nagyságától függően), melynek jótékony hatásai már az első kezelés alkalmával észrevehetőek, a kezelés teljes végeredménye kb. 180 nap után válik teljesen láthatóvá. A HIFU kezelés hatása több évig is kitart, melyet minden esetben a vendég életvitele (pl. dohányzás, egészségtelen életmód...stb) is befolyásolhat.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

3G HIFU KEZELÉSEK

Teljes szemkörnyék kezelése (szem alatti területek + szemöldök emelés)

85 000 Ft

Szarkaláb kezelés

70 000 Ft

Száj fiatalítása

60 000 Ft

Száj + Orca kezelés

160 000 Ft

Toka kezelés (a kezelt terület nagyságától függően)

60 000 Ft-tól

Nyak kezelés

105 000 Ft

Dekoltázs fiatalítás

105 000 Ft

Teljes arc kezelés

250 000 Ft

Teljes arc + toka kezelés

270 000 Ft (jelenlegi akció: -50%! 135 000 Ft)

Teljes arc + nyak + toka kezelés

350 000 Ft (jelenlegi akció: -50%! 175 000 Ft)

Teljes arc + nyak + toka és dekoltázs fiatalítás

445 000 Ft

Kézfejek fiatalítása

60 000 Ft

 

3G HIFU TESTKEZELÉSEK

1 X 20 X 20 cm terület

110 000 Ft

2 X 20 X 20 cm terület

200.000 Ft (jelenlegi akció: -50%! 100 000 Ft)

3 X 20 X 20 cm terület

280 000 Ft

4 X 20 X 20 cm terület

360 000 Ft