Tű nélküli mezoterápia

 

Tű nélküli mezoterápiával a bőrhibák ellen

Azért, hogy a kozmetikai kezelések hatékonyak, gyorsak, és egyben látványosak is legyenek a kezeléseket a bőr középső részében (a mezo, vagy más néven irharétegben, ahol a kollagén is termelődik) kell elvégezni. Ebben a – mezo – rétegben zajlanak az anyagcsere folyamatok, itt lehet legkönnyebben megharcolni az öregedés ellen.

A tű nélküli mezoterápia éppen ezt teszi, ezért különösen hatékony aknék, ráncok, és pigmentfoltok ellen. A kezelés kellemes, utána látványosan megfiatalodik az arc, kipihent lesz, és feszessé, hidratáltabbá, problémamentes válik az arc bőre.

(A kezelés alkalmazható arcon, nyakon, és a dekoltázson, valamint kombinált kezelés is kérhető)

A tű nélküli mezoterápa segítségével elhalványíthatók a pigmentfoltok, csökkenthetők a tág pólusok, és eltüntethetők a pattanások után visszamaradt hegek, illetve az aknék elleni harcban is látványos eredményeket hoz. A kezelés előtt a lehető legjobban megtisztítjuk az arcot, majd lágy masszírozó mozdulatokkal végezzük el magát a kezelést.

Ha tökéletes arcbőrre vágysz, ez az a kezelés amire szükséged lehet, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

 

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSEK

PEELING (arctisztítás, radírozás, tonizálás és ápoló-hidratáló pakolások)

(az árak a mezoterápiához választható szérumok árát NEM tartalmazzák!!!)

ARC KEZELÉS (40-50perc)

15.000Ft/alkalom

 

4 alkalmas bérlet 50.000Ft

ARC-NYAK KEZELÉS (50-60perc)

17.000Ft/alkalom

 

4 alkalmas bérlet 60.000Ft

ARC-NYAK-DEKOLTÁZS KEZELÉS (60-70perc)

19.000Ft/alkalom

 

4 alkalmas bérlet 70.000Ft