Nyirokmasszázs, nyomásterápia

 

Pihenés, masszázs, és méregtelenítés

A hullámmasszázs terápia (szokták nyomásterápiának is nevezni) egy igazán relaxáló, kellemes, egyben nagyon hasznos kezelés. Gondolatban feküdj fel egy ágyra. Érezd, ahogy a kezeidre, a lábaidra és egyéb speciális pontokra applikátorokat teszünk. (Ne ijesszen meg a szó ezek kellemes, felfújható részek, légkamrákból állnak, imádni fogod).

A kezelés abból áll, hogy ezeket a légkamrákat, a kezelésnek megfelelően felfújjuk, leeresztjük, ezzel nyomást gyakorlunk a test különböző pontjaira. Te ebből azt érzed majd, hogy egy nagyon kellemes élményt kapsz, egy ágyon, fekve, de igazából a terápia feszesít, méregtelenít, és szinte teljesen megtisztítja az ereidből a zsírt, tornáztatja az érfalaidat, és fokozza a vérkeringésedet. A hullámmasszázs terápia egyszerre masszíroz, méregtelenít, és pihentet.

Egyébként ez egy orvosi eszköz, mert segíti a gyógyulásodat ha ficamsérülésed, trombózisod, görcshajlamod, érelmeszesedésed van, és segít eltüntetni például a narancsbőrt is. Kattints, foglalj időpontot és próbáld ki, szeretettel várunk.

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

HULLÁMMASSZÁZS KEZELÉSEK

 

30 perc 5 000Ft/alkalom

 

60 perc 8 000ft/alkalom

HULLÁMMASSZÁZS BÉRLETEK

30perc/kezelés esetén

5 alkalmas bérlet 22 000Ft

 

10 alkalmas bérlet 40 000Ft

60perc/kezelés esetén

5 alkalmas bérlet 37 000Ft

 

10 alkalmas bérlet 70 000Ft