Kriolipolízis kezelések - Zsírfagyasztás

 

Zsírfagyasztás: egy hatásos fegyver a zsírpárnáid ellen

A zsírfagyasztás egy döbbenetesen hatékony módszer a derekadon, a hasadon, a külső vagy belső combodon levő zsírpárnád ellen, akár akkor is ha a zsírpárnácskáid annyira makacsok, hogy sem diétával, sem mozgással nem tudsz tőlük megszabadulni. A kriolipolizis-el menni fog, ráadásul fájdalommentes, és még diétáznod sem kell.

Képzeld el, hogy egyszerűen megfagyasztjuk a zsírsejtjeidet ott, ahol sok van belőlük. (A zsírsejtekről tudnod kell, hogy nem szeretik a hideget). A megfagyott zsírsejtek maguktól lebomlanak, és távoznak a szervezetedből. A fagyasztást egy vákuumos kezelőfej segítségével végezzük, egyéltalán nem fájdalmas, és hosszan tart (legalább 2 héttel a kezelést követően válik láthatóvá az eredmény) hosszú hatású, hiszen a zsírsejtek távozásához idő is kell

A kezelés segít neked abban, hogy visszanyerd (vagy végre elérd) a vágyott alakodat diéta, és mozgás nélkül. (A kimutatások szerint egyetlen kezelés alkalmával 26%-kal kevesebb zsírsejted lesz a kezelt felületen, ez azt jelenti, hogy egy egy kezeléssel akár 1-3 centiméterrel is csökken e körméreted)

Ha szeretnéd 1-3 centivel csökkenteni egy testrészed körméretét, és szeretnéd elérni a csúcsformádat, akkor kattints, és gyere el minél hamarabb.

 

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

KRIOLIPOLÍZIS KEZELÉS

(ZSÍRFAGYASZTÁS 2 TERÜLETEN )

 

40 perc/alkalom 40.000Ft