Fototerápiás karcsúsító kapszula

 

FOTOTERÁPIA, ELEKTROMOS IZOMSTIMULÁCIÓ, ALAKFORMÁLÁS ÉS FESZESíTÉS EGYETLEN KEZELÉSBEN!!!

MAGYARORSZÁGON KIZÁRÓLAG A MEDICAL SZÉPSÉG ÉS TESTSZOBRÁSZAT SZOLGÁLTATÁSAI KÖZÖTT!!!

A legtöbben különböző bőrproblémákkal küzdünk, az éghajlat, a levegőszennyeződés vagy az öregedés, stb. miatt. A testkarcsúsító fototerápiás kapszulánk segítségével a sima, finom, légies és természetes bőr már nem álom többé, megfelel az Ön valamennyi igényének. A továbbfejlesztett színes fénytechnológia ötvözi a négy fényhullámot a hosszú infravörös sugarakkal, amelynek tökéletes biológiai hatása van a testre és elmére. A kapszulában fekve olyan, mintha egy titokzatos világegyetemben lenne az ember, fizikai és mentális harmóniát érez!!!

 

 

FOTOTERÁPIA

 

A távoli infravörös sugarak az élet fényei, képesek behatolni a bőrbe, könnyen felszívódnak a sejtekben és 3-5 cm mélyre bevezethetők a bőr alá. A mély termikus eredmények és a rezonancia révén képes lebontani és égetni a zsírt. A kezelt személy teste 600 kalóriát éget el a karcsúsító kapszula használatát követő 20-30 percben, annyit, mintha 10 kilométert futott volna le.

 

 

A távoli infravörös sugarak hasznosak az egészségre 

Akitválják a vízmolekulákat és javítják az oxigén felszívódását

A test 70%-át víz alkotja, a vér 80%-a szintén víz. A távoli infravörös sugarak képesek rezonáltatni a vízmolekulákat, javítják az oxigén felszívódását, aktiválják a sejteket, frissítik az agyat és erősítik az immunrendszert. A mély hőhatásoknak és a penetrációnak köszönhetően a szervezet elég tápanyaghoz jut, Ön pedig egészségesnek és megkönnyebbültebbnek érzi magát.

Javítják a keringést

A vízmolekulák képesek szabadon áthatolni a sejteken és a rezonancia által hőenergiává változtathatók, ami felgyorsítja a vérkeringést, kitágítja a hajszálereket a hajszálerek növekedésekor. A szív megkönnyebbülhet, mivel elegendő oxigént és tápanyagot szállítanak a sejtekhez, és elszállítják az anyagcseréből származó selejtanyagokat. Ha valami probléma van ezek a téren, az magas vérnyomáshoz, szív- és érrendszeri betegségekhez, daganathoz, ízületi gyulladáshoz, vagy általános bénuláshoz vezethet. Az érrendszer fontos szerepet játszik a testben, második szívnek is hívják.

Stimulálják az anyagcserét

Amint javul a keringés, az anyagcseréből származó selejtanyagok könnyen kiüríthetők, így a máj és a vese megkönnyebbülhet. A selejtanyagok rákot okozó nehézfémeket; fáradtságot és öregedést, valamint bőr alatti zsírt és zsírsavat okozó tejsavat; magas vérnyomást okozó urán-iont; fájdalmat okozó húgysavat tartalmaznak. A vérkeringés és a kapilláris tágulás révén a tápanyagok a test minden részébe eljutnak, így javul az anyagcsere, regenerálódnak a sejtek, megkönnyebbül a szív, bőre pedig puhává és selymesen simává válik.

Egyensúlyba hozzák a savasságot és a lúgosságot

A távoli infravörös sugarak megtisztítják a vért, javítják az immunrendszer működését, aktiválják a sejteket, valamint gyógyító hatással vannak és enyhítik a fájdalmat. A penetrációnak és a mély hőhatásnak köszönhetően a test sok tápanyagot képes felszívni, a sejtaktivitás pedig megerősíthető. A hőenergia javítja a vérkeringést, kisimítja az energiacsatornákat, enyhíti az artritisz reumát és a magas húgysav által okozott fájdalmat.

Elégetik a zsírt, csökkentik a testsúlyt

A távoli infravörös sugarak fényhulláma stimulálja az energiafelvételt, növeli a testhőmérsékletet, javítja az anyagcserét, csökkenti a zsírt, megszabadít a finom és vékony ráncoktól, csökkenti az olajszekréciót, pattanásokat, aknékat, továbbá javítja az arcszínt.

 

Energiát adó színes fényhatások

Mint tudjuk, a színes fény egészségi állapotunkra fizikailag és szellemileg is segítőleg hat. A szokásos arckezelés csupán a bőrszövet felhámi részére hat, mélyebb és hosszantartó kezelési eredmények nélkül, míg a szűrt színes fényhullámok képesek behatolni a bőrszövet felhámi része alá, fotokémiai hatást gyakorolva a szövetekre, ápolva a bőrt, növelik a kollagénfehérjét és stimulálják a sejtregenerációt, helyreállítják az arcbőr rugalmasságát, megszüntetik a finom és vékony ráncokat, összehúzzák a pórusokat, gátolják az öregedést és megszüntetik a petyhüdt bőrt.

1. Piros fény

Hatékonyság: izgalmas és meleg, stimulálja és revitalizálja a sejteket, javítja a szívverést, az agyi tevékenységeket és a légzést.

Fizioterápiás funkció: eltávolítja a ráncokat, foltokat és aknékat, stimulálja a vérkeringést és az anyagcserét, revitalizálja a bőrszövetet.

2. Sárga fény

Hatékonyság: stimulálja az idegeket, növeli a vérnyomást, felgyorsítja a pulzust, erősíti az immunrendszert és az emésztést.

Fizioterápiás funkció: javítja az oxigén felszívódást, stimulálja a vérkeringést, revitalizálja a bőrt és az emésztést.

3. Kék fény

Hatékonyság: hűvös érzést, felfrissülést biztosít, enyhíti a nyomást, csökkenti a vérnyomást. Kiegyensúlyozza és összpontosítja az elmét.

Fizioterápiás funkció: növeli a ragasztó fehérje termelést, revitalizálja a bőrt és feszesíti a laza bőrt.

4. Zöld fény

Hatékonyság: Ez a természetes szín a kényelem és nyugodtság gyógyító hatásával hat a szorongásra és depresszióra, nyugodt és megkönnyebbült közérzetet biztosít.

Fizioterápiás funkció: javítja a mirigyek működését, eltávolítja a foltokat, aknékat, pattanásokat.

 

FOTOTERÁPIÁS KARCSÚSíTÓ KAPSZULA  KEZELÉS

BEVEZETŐ ÁR!!!

Testtekercseléssel+zsírégető krémmel vagy tekercselés nélkül

60 perc 15 000 Ft helyett

12 000 Ft/alkalom

FOTOTERÁPIÁS KARCSÚSíTÓ KAPSZULA BÉRLETEK

Testtekercseléssel+zsírégető krémmel vagy tekercselés nélkül

 

5 alkalom 75 000 Ft helyett

55 000 Ft

10 alkalom 150 000 Ft helyett 105 000 Ft

 

 

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!