Férfi kozmetikai kezelések

A férfiak bőre vastagabb, ellenállóbb, általában sötétebb színű. Jobban tűri a napot, a szoláriumot, a vegyi ártalmakat, a meleg vizet és a szappanozást. Ezzel azonban nem szabad visszaélni.

Fontos számukra az arcbőrüknek megfelelő kozmetikai kezelés, és a kozmetikumok használata, a rendszeres arctisztítás, és az öregedési folyamatok késleltetése.

A férfiak olyan arckezelési programokat keresnek, melyek azonnal és intenzíven hatnak, ránctalanítanak, emellett kellemes tapintást biztosítanak és kitűnő komfortérzetet adnak. Szabályozzák a faggyúmirigyek működését, ezért megszűnik az arc olajos csillogása, mindemellett pedig hidratálják bőrüket.

 

Időpontfoglalás esetén a lemondási feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek, melyről részletesen főoldalunk alján a "Szalon etikett" menüpontban olvashattok!

 

FÉRFI KOZMETIKAI KEZELÉSEK

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES

0630/314-8338

Tisztító, frissítő arckezelés

A kezelés során eltávolítjuk a mitesszereket és az elhalt száraz bőrt, ezáltal az arcbőr hidratált lesz, valamint fokozódik a vérkeringés. Ezt a kezlést elsősorban 15-30 év közötti korosztály számára ajánljuk.

A kezelés menete: arc tisztítás, mikrodermabrázió- bőrcsiszolás, mitesszerek eltávolítása, hidratáló masszázs. A kezelés ideje kb. 60 perc.

13.000 FT / alkalom

Businessman arckezelés

Ez a bőrfeltöltő kezelés elsősorban 30-40 év közötti korosztály számára ajánlott. Hatására a bőr kisimul, a felületi ráncok csökkennek, a fáradt, fakó arcbőr pedig élettelivé válik.

A kezelés menete: arctisztítás, mikrodermabrázió- bőrcsiszolás, mezoterápiás - szérumos feltöltés, vagy rádiófrekvenciás arckezelés, és végül arcmasszázs. 

A kezelés ideje kb. 1,5 óra.

17.500 FT / alkalom

Gentleman arckezelés

Anti ageing kezelés, mely csökkenti az idő múlásának jeleit, ránckezelő hatása van, valamint késlelteti az öregedési folyamatokat. Elsősorban 40 feletti korosztály számára ajánljuk.

A kezelés menete: arctisztítás, mikrodermabrázió-bőrcsiszolás, mitesszerek eltávolítása, oxigénes kezelés, szemkörnyék ápolás mezoterápiával (szérummal) + arcmasszázs. A kezelés ideje kb. 1,5-2 óra.

21.000 FT / alkalom

 

 

GYANTÁS SZŐRTELENíTÉS

A gyantázás a viszonylag tartós (2-3 hétig tartó) szőrtelenítési eljárások közé tartozik.

Nem olyan gyors, mint a borotválás, viszont hosszabb ideig tartó simaságot biztosít.

Lábak (térdig) 5.000 FT
Combok

6.500 FT

Lábak végig 8.000 FT
Hónalj (wax) 2.000 FT
Karok könyékig 2.800 FT
Karok végig 3.800 FT
Has 2.200 FT
Mellkas 4.000 FT
Hát 5.000 FT
Hát + vállak 6.500 FT
Has + mellkas + vállak 8.000 FT

 

MANIKŰR ÉS PEDIKŰR SZOLGÁLTATÁSOK

Klasszikus / hagyományos manikűr

Hagyományos-klasszikus manikűr (teljes köröm és bőr vágás, ápolás)

3.500FT

Japán manikűr

Manikűrözés után japán méhviasszal és talkummal kezeljük a körmöket, így természetes magasfényű körmöket kapunk.

4.500FT

Paraffinos kézápolás

Radírozás, hatóanyagos krém felvitele, paraffinos kezelés, masszázs és utóápolás

3.500FT

 

Esztétikai pedikűr

Teljes lábápolás /körmök és a talp-sarok egész területe/ a bőrkeményedések eltávolítása kézi szerszámokkal, a talp finomítása és a körmök kezelése, tisztítása, formázása +hidratáló krém

5.500FT

Esztétikai pedikűr + Japán méhviaszos körömápolás

Teljes lábápolás /körmök és a talp-sarok egész területe/ a bőrkeményedések eltávolítása kézi szerszámokkal, a talp finomítása és a körmök kezelése, tisztítása, formázása +hidratáló krém

6.500FT

Pedikűr plusz (speciális probléma kezeléssel)

Teljes lábápolás (körmök és a talp-sarok egész területe) a bőrkeményedések eltávolítása kézi szerszámokkal, tyúkszem, benőtt köröm eltávolítása, repedezett sarok, talp finomítása és a körmök kezelése, tisztítása, formázása

 

7.000FT

 

 

Mini lábápolás

Kizárólag a körmök igazítása, formázása + bőrvágás

4.000FT

Callux szike nélküli pedikűr kezelés

A Callux peeling kíméletes, gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény. melynek során szike és csiszológép nélkül fájdalommentesen és higiénikusan varázsolunk ápolt, sima és selymesen puha lábakat. A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt. Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható mindenkinél, így a cukorbetegeknél, vérzékeny vendégeknél, kismamáknál is. A termékek teljes mértékben természetes összetevőket tartalmaznak, ásványi olaj és paraffin nélkül. A kezelés végén tápláló, intenzív hidratáló és hatóanyagokban gazdag krémmel kényeztetjük a lábat a hosszan tartó hatás érdekében.

7.000FT

Paraffinos lábápolás

Radírozás, hatóanyagos krém felvitele, paraffinos kezelés és utóápolás

4.000FT